INTERNETSKI ČASOPIS
OŠ STJEPANA RADIĆA - BIBINJE
Film i diskusija: integracija izbjeglica

 Učenici 7.b razreda sudjelovali su u online edukacijskom programu Festivala tolerancije pod nazivom Film i diskusija: integracija izbjeglica.

Opširnije...

Susret s književnicom Nadom Topić

Povodom Svjetskog dana pjesništva učenici 8.a i 8.b razreda sudjelovali su na književnom susretu sa spisateljicom Nadom Topić te su razgovarali o pjesmama iz njezine zbirke Bezbroj i druge jednine.

Opširnije...

Prvaši u Maštogradu kemijskih pokusa

Kako male glavice prvaša već u ranom uzrastu zainteresirati za znanost i kemiju zna nastavnica Kemije, Biologije u Prirode u našoj školi Ivana Kadoić-Stojanov koja je učenicima 1.a razreda priredila zanimljiv sat prepun malih kućnih kemijskih pokusa.

Opširnije...

Virtualni susret sa Sanjom Pilić

Zahvaljujući udruzi za poticanje i razvoj kreativnih i socijalnih potencijala djece,  mladih i odraslih „ Carpe diem“ te  njihovom projektu „Spoji se u umjetnost, priključi se u kulturu“, učenici 4.a i 4.b razreda imali su priliku virtualno se susresti sa spisateljicom za djecu i mlade Sanjom Pilić.

Opširnije...

Pod istom zastavom, zastavom LiDraNa

U srijedu, 16. veljače, održana je Općinska smotra Lidrano 2022. godine u Osnovnoj školi Zemunik.

Opširnije...

Daj 5(minuta) čitanju!

Povodom Dana čitanja naglas u našoj školi proveli smo već peti po redu projekt poticanja čitanja pod nazivom Daj 5(minuta) čitanju!

Opširnije...

Natjecanje u čitanju naglas

Povodom Dana čitanja naglas ispred školske knjižnice održano je drugo po redu školsko natjecanje u čitanju

Opširnije...

Virtualna šetnja zadarskim muzejima

Ovogodišnja nacionalna manifestacija Noć muzeja bila je prilika da naše učenike upoznamo s muzejima u našoj bližoj okolini

Opširnije...

Projekt " Građanska znanost- mjerenje i promatranje mora"

Početkom listopada Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM) otvorio je prijave za sve zainteresirane ustanove u Hrvatskoj, koje rade s djecom, za sudjelovanje u njihovom novom projektu “Građanska znanost - mjerenje i promatranje mora”.

Opširnije...

"Likovi iz učionice"

U posjet nam je stigla nagrađivana književnica Jasminka Tihi Stipanić.

Opširnije...